MENU

Вонючий «Икарус» в Борисполе — лицо Украины

637 1

Пам'ятаєте, перед виборами Партія регіонів розвішала по всій країні рекламу «Чемпіонати минають, досягнення залишаються», приписуючи собі заслуги побудованих коштом бюджету об'єктів Євро-2012?

Звичайно, пам'ятаєте, бо такий цинізм неможливо забути!

 

А тепер трохи реалій. Цей брудний, смердючий та іржавий 30-річний «Ікарус» возить між терміналами B, D, F пасажирів міжнародного аеропорту.

Так вийшло, що пересадка в «Борисполі» – це головний біль для транзитного пасажира. Людина має пройти кордон, забрати свій багаж, вийти на вулицю та переїхати цим ретро-автобусом з одного терміналу «Борисполя» в інший, аби продовжити переліт далі.

При чому іншого способу транзиту просто не існує. Хіба що на своїх двох ногах. Але я не уявляю, як може пройти пішки з терміналу F до терміналу D закордонний гість, який вперше в «Борисполі».

Тож цей «Ікарус» – перше, що бачить іноземець, виходячи на територію 46-мільйонної європейської держави.

Я не буду казати, що, наприклад, автобус не опалюється, а підлога розташована на висоті 1 метра від землі, й кожен пасажир має затягнути туди свій багаж.

Особливість цього транспортного засобу в тому, що інколи в нього заїдають задні двері – тож туристи можуть проїхатися з «вітерцем», вдихаючи заодно вихлопні гази цього «шаттла».

 

 

До речі, за рекламну кампанію на минулих виборах відповідав у Партії регіонів Борис Колесніков.

Саме від нього залежали ці саме «досягнення», якими сьогодні може насолодитися не лише турист у «Борисполі», а кожен пасажир поламаного «Хюндаю» з непрацюючим вай-фаєм чи водій на розбитій трасі, за обслуговування якої з нього щоразу збирають мито при заправці автомобіля.

Сьогодні Колесніков перебрався перечекати смуту на чолі парламентського комітету з питань транспорту – та почав також з «досягнень», які «залишаються».

За три місяці роботи відбулося «покращення» власної інфраструктури екс-міністра – в кабінеті Колеснікова був збудований персональний туалет.

 

Сергій ЛЕЩЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини