MENU

На абсурдную работу Генпрокуратуры в 2013 году выделили 3,2 млрд гривен

246 0

Схоже на те, що Генпрокуратура не уявляє жодного свого дня, аби не завести якусь кримінальну справу щодо Юлії Тимошенко. Вирішили перевірити, як «клята Юлька» стала депутатом у 1996 р. – просять надати документацію щодо результатів виборів. 

А якби прокурори уважно читали хоча б новий закон про вибори депутатів, який підписав Янукович, то мали б знати, що виборча документація «зберігається протягом п'яти років з дня офіційного оприлюднення результатів виборів депутатів, після чого знищуються в установленому порядку». 

Ці флешбеки у 90-ті також здаються смішними, коли чи не щодень в країні, то каськіви з лижними інструкторами угоди на мільярд підписують, то якийсь пацанчик курченко всього за рік став олігархом, уже не кажучи про різних там стоматологів…


Поки складно уявити, нащо слідчі прокуратури проводять таку абсурдну роботу. Певно, щоб ВАСУ заднім числом позбавив Ю.В. мандата 2 скликання.


Набагато гірше, що таку архіважливу роботу «з пустого в порожнє» оплачують платники податків. В 2013, наприклад, на Генпрокуратуру з держбюджету виділили 3,2 млрд. грн.

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини