MENU

Баннер «Свободу Тимошенко» развернули в Италии

676 0

За ініціативи голови Солом'янської організації «Батьківщина» банер «Свободу Юлі» розгорнуто в Італії, в Мілані, на центральній площі біля Собору Дуомо. Акція проходила більше години і за цей час зібрала не лише десятки прихильників лідера опозиції Юлії Тимошенко, а й міліціянтів, які не лише привітно поставились до українців, а й охороняли проведення мітингу від провокацій. Це дев'яте місто Європи, восьма країна, в якій було розгорнути такий банер і цікаво, що не лише італійці, а й гості цієї прекрасної країни знають про проблеми України, а головне - не розуміють, чому до цього часу Тимошенко за ґратами.

 Приміром, члени спортивного клубу з лижного катання із Швейцарії, не лише знають про проблеми нашої країни, а й прагнуть, аби Україну швидше прийняли до Євросоюзу, що дасть змогу вирішити проблеми з узурпацією влади. Вперше такий банер разом з заступником голови Київської міської партійної організації «Батьківщина», Олександром Федоренком ми розгорнули на Ейфелевій вежі, що у Парижі, а тепер кожен бажаючий може провести таку акцію, взявши з собою у ділову поїздку чи то на відпочинок, банер «Свободу Тимошенко», у представників Київської міської партійної організації «Батьківщина».

Банер із Тимошенко було розгорнуто у Франції — на парижській Ейфелевій вежі, у Нідерландах на площі Дам, що у Амстердамі та у Брюселі, у Польщі – Варшавський аеропорт Шопен, у Чехії на центральній Староместській площі, що у Празі, у Греції – біля Акрополя та на найвищій точці міста Афіни - горі Лікавіттос, у Болгарії – на центральній площі міста Софія, біля будинку уряду, в Італії, в Мілані, на центральній площі біля Собору Дуомо.

Тятяна ХИТРИК

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини