MENU

Политолог Фесенко увидел в обществе спрос на войну с властью Януковича

813 0

- У частини людей, не більшості, але достатньо вагомої статистичної кількості, є попит не просто на протистояння, а на війну з владою, - заявив політичний аналітик. - Деякі навіть кажуть про громадянську війну, можливо, не усвідомлюючи, що це таке і наскільки це страшна річ. Але попит, замовлення на це є.

В. Фесенко зазначив, що прихильники радикальних дій орієнтуються на конкретних політиків, очікуючи від них відповідних сигналів.

- Протестні настрої серед тих, хто голосував за «Свободу», сягають аж 60%, це ті, які готові йти на мітинги і демонстрації, - додала соціолог Ірина Бекешкіна, яка також  брала участь в цій передачі.

При цьому І Фесенко, і Бекешкіна поглузували з «радикалізму» Ляшка. Коли ведуча згадала про цього політика, обидва гості передачі розcміялися.

- Ляшко скоріше імітатор радикалізму, він бере епатажем, - відповів Фесенко. - От подивіться на політичну стилістику «Свободи». Вони кажуть, що є партією «прямої дії»: зруйнувати пам'ятник Леніну, захопити міську адміністрацію, блокування чи бійка в парламенті...

- А Ляшко з вилами прийшов на прямий телеефір, - зіронізувала Ірина Бекешкіна. 

Олексій МАЗУР

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини