MENU

«Это месть за мои публикации», - в Черкассах ударили ножом известную журналистку

373 0

Як щойно повідомила Провінції відома журналістка Валентина Васильченко, сьогодні вранці на неї було скоєно напад із застосуванням холодної зброї. За словами журналістки, близько 10-ї години вона поверталася додому з магазину. Проходячи між двома висотними будинками, вона відчула різкий біль у гомілці. 


- Я озирнулася, подивилася на ногу й побачила, що з неї ллється кров, - розповіла Валентина Андріївна. – Раптом я побачила жінку, років 35-ти, яка підбігла до стіни будинку й підняла з асфальту ніж. Жінка мерщій побігла до дороги й сіла на заднє сидіння припаркованої темно-вишневої «Тойоти». Я побігла за нею. Біля машини стояв чоловік. Мені здалося, що він схожий на директора одного з відомих в Черкасах ресторанів. Він почав вмовляти мене не надавати значення цьому «інциденту», бо жінка, яка сидить в салоні його машини, «не при пам`яті».. Я відповіла, що люди не при пам`яті не підбирають ніж після того, як кидають його в людину…


За словами В. Васильченко, вона встигла записати номери «Тойоти». Повернувшись додому, журналістка викликала «Швидку» і міліцію. 


- Приїхало близько 10 правоохоронців на чолі із заступником начальника слідчого управління УМВС в Черкаській області Юрієм Чубенко, - розповідає Валентина Андріївна. – Їх цікавило – чи не пов`язую я цей напад із якоюсь приватною справою? Я відповіла, що побутові мотиви виключені. Нещодавно у мене померла мама. Я ношу траурне вбрання, тому будь-які сварки з незнайомими мені людьми неможливі. Ймовірно, це помста за мої публікації. 


За словами В. Васильченко, лікарі «швидкої» обробили рану, яка, за їхніми словами, є глибокою. Завтра журналістка планує поїхати в судмедекспертизу й засвідчити ножове поранення. 


Нагадаємо, що це другий напад на Валентину Васильченко. У серпні 2000 року журналістку у під`їзді власного будинку було побито бейсбольними битами. Винних у нападі міліція не знайшла. Зараз Валентина Васильченко працює в щотижневнику «Вечірні Черкаси». Працювала власкором низки загальноукраїнських видань.

 

novosti_o

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини