MENU

Власенко выдвинут по скандальному округу в Первомайске - Данилюк

522 0

Якщо влада перешкодить повторному балотуванню на виборах в окрузі №132 з центром у м. Первомайську Миколаївської обл. їх фактичного минулорічного переможця Аркадія Корнацького, то найбільш гідним кандидатом від ОО «Батьківщина» в даному окрузі міг би стати захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Про це заявив, коментуючи ситуацію довкола округу, медіа-координатор громадянського руху «Спільна Справа» Ігор Пилипчук, який на парламентських виборах 2012 р. очолював виборчий штаб А.Корнацького.

За його словами, «невпинне переслідування Корнацького, шалений тиск на його бізнес не залишають сумнівів – влада прагне за жодних обставин не допустити його до виборів».

«У цій ситуації опозиція має дуже ретельно підійти до вибору іншого кандидата. Володіючи вичерпною інформацією про округ, про настрої виборців можу стверджувати – будь-кого, аби лиш від опозиції, Первомайськ не прийме. Туди має йти людина з гідною політичною історією, знана, харизматична. Кращого кандидата, ніж Сергій Власенко, сьогодні годі шукати. Упевнений, що його підтримають і виборці, і сам Аркадій Корнацький», – зазначив Пилипчук.

Як раніше повідомляв координатор ГР «Спільна Справа» Олександр Данилюк, одним з варіантів влади по недопущенню А. Корнацького до повторних виборів є позбавлення його українського громадянства. Для цього в Адміністрації Президента планують скасувати Указ Президента про прийняття Аркадія Корнацького до громадянства України у зв’язку з нібито збереженням Корнацьким громадянства Російської Федерації. Як відомо, Аркадій Корнацький отримав громадянство України в 2005-му році, до того він дійсно був громадянином Росії.

Oleksandr DANYLYUK

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини