MENU

О пытках над Тимошенко и Луценко рассказали заместителю госсекретаря США

1457 7

Опозиція розповіла заступнику держсекретаря США про тортури над Тимошенко

За словами опозиціонерів, екс-прем'єр довгі місяці перебувала під цілодобовим спостереженням, що прирівнюється до тортур.

Народні депутати-жінки від опозиційних фракцій у Верховній Раді під час зустрічі заступником державного секретаря США з політичних питань Венді Шерман поскаржилися на умови утримання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко у ЦКЛ №5 «Укрзалізниці» у Харкові. Про це 19 березня повідомила прес-служба партії «Народна самооборона».

«Під час зустрічі депутати від опозиції розповіли про умови утримання Тимошенко, яка довгі місяці перебувала під цілодобовим спостереженням, що, за їхніми словами, можна розцінювати як тортури над жінкою. Також вони привернули увагу до вибіркового правосуддя щодо Юрія Луценка», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, у свою чергу Шерман пообіцяла, що на зустрічах з українською владою вона обов'язково буде ставити питання вибіркового правосуддя і зокрема «політично мотивованих вироків Юлії Тимошенко і Юрія Луценка».

Нагадаємо, в кінці лютого поточного року Державна пенітенціарна служба України заявила, що з палати Юлії Тимошенко прибрали всі камери відеоспостереження. Пізніше цю інформацію підтвердили і в офісі омбудсмена. Втім, деякі соратники екс-прем'єра продовжують ставити під сумнів ці заяви.

 

Свобода для Тимошенко 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини