MENU

Москаль довольно необычно поздравил Колесниченко с Днем рождения

655 1

Сьогодні у народного депутата України Вадима Васильовича Колесніченко день народження.


До всіх слів привітань від однопартійців приєднується і міністерство внутрішніх справ та колектив авіакомпанії «Аеронікс».


В оперативних зведеннях, які надаються Верховній Раді України від МВС України, є дуже цікаве повідомлення: 


«2 березня о 9.20 у Солом’янському районі м. Києва до міліції звернувся народний депутат України В.Колесніченко, 1958 р.народження. Він заявив, що дві години тому в міжнародному аеропорту «Київ» під час реєстрації на рейс сполученням Київ- Сімферополь, представник авіакомпанії «Аеронікс» та агент із організації авіаперевезень згаданого аеропорту відмовили йому в реєстрації на вказаний рейс, мотивуючи це відсутністю у нього паспорта громадянина України. Проводиться перевірка».


Хочу нагадати шановному пану депутату, що депутатське посвідчення, це перепустка до Верховної ради України та адміністративних будівель, а щоб потрапити на борт літака - повинен бути або паспорт громадянина України, або паспорт громадянина України для виїзду за кордон, або службовий/дипломатичний паспорт. Це елементарні загальновідомі факти, і мені незрозуміло, як народний депутат України про це не знає.


З огляду на те, що пан Колесніченко офіційно звернувся до міліції з проханням провести перевірку, я в свою чергу звернувся з депутатським зверненням до МВС України повідомити мене про результати даного розслідування.

 

Hennadii Moskal

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини