MENU

Данилишин прилетел в Прагу с 40 тыс. грн. Над этой суммой смеялись бы даже ГАИшники — Данилюк

646 1

Ми живемо в час, жахливість якого навіть не усвідомлюємо. При владі знахабніла гопота, яка розкрадає країну вщент, продає її гуртом і вроздріб. Прокуратура закриває очі на явні посадові зловживання. Натомість нам намагаються видати за корупціонерів осіб, в діях котрих немає навіть натяку на склад злочину.

Взяти екс-міністра економіки Богдана Данилишина, який отримав політпритулок в Чехії. На момент прильоту в Прагу на його особистому рахунку було 40 тисяч гривень. Це були всі його заощадження. Зараз це здається неможливим. Над цією сумою сміялись би навіть звичайні даішники, не говорячи вже про голів райдержадміністрацій.

До речі, Данилишин - перший академік проти якого після смерті Сталіна розпочато політичне переслідування, а останнім, кого з політичних мотивів виключали з Академії наук, був Альберт Ейнштейн. Його виключили за особистим розпорядженням Гітлера.

Звичайно, корупція, нехай і не така масштабна, була і при попередній владі, проте, дивним чином, ті, хто мав до неї стосунок, спокійно гуляють київськими вулицями. Дуже часто з посвідченнями депутатів від Партії регіонів, урядовців та співробітників президентської канцелярії.

 

Олександр ДАНИЛЮК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини