MENU

На трассе Киев-Житомир образовалась 70-километровая пробка

460 0

Наслідки снігової негоди у Києві та області тривають: на трасі Київ-Житомир утворилася гігантська пробка протяжністю близько 70 км, повідомляє ТВI.

 

"Близькі люди стоять у ній вже близько 12 годин без будь-якого руху. Прохання висвітлити ці події, тому що державні служби мовчать, як і ключові ЗМІ ", - пише один із читачів.

"1 км від них знаходиться табір військових, який забезпечує водою і їжею. - продовжує він. - Але дійти до них є можливість не у всіх - снігу по коліна. У пробці є маршрутки, в них ситуція зовсім погана. Вони стоять за 45 км від Києва, по телефону довіри ДАІ сказали, що пробка починається на 19-му км від Києва".

У той же час голова КМДА Олександр Попов підтвердив, що в Києві складна ситуація залишається на Окружній дорозі, в Житомирському, Гостомельському і Харківському напрямках.

"Ми з пробками практично возилися. Спасибі Міністерству оборони, МВС та ДержЧС. Складна ситуація залишається на Окружній дорозі та у Житомирському напрямку", - зазначив Попов, передає РБК-Україна.

Крім того, за словами заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, потрібно ще прибрати фури з Гостомельського, Житомирського та Харківського напрямків.

Складною залишається ситуація з Бориспільським напрямком. Подекуди за узгодженням з ДАІ рух пустили по зустрічній смузі.

"Через снігопад, хуртовини та замети ускладнений проїзд в ряд населених пунктів Львівської, Хмельницької, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької, Рівненської та Тернопільської областей. Також ускладнений проїзд по дорогах Київської області", - йдеться в останньому повідомленні Міністерства інфрастрктури.

 

lluvia-ol


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини