MENU

Агрессивные комментарии на интернет-сайтах вредят здоровью

228 0

Вважається, що випускати емоції назовні – корисно. Утім, нове дослідження показало, що якщо ті ж емоції «вихлюпувати», але вже он-лайн, то так можна лише нашкодити собі.

Ті відвідувачі, які регулярно залишають агресивні чи негативні коментарі на сайтах, відчувають себе ще більш роздратованими та злими.

А ще одне дослідження показало, що втрачають гарний настрій однаково і ті, хто залишає негативні коментарі, і ті, хто їх читає. Дослідження, яке цитує видання The Daily Mail, опубліковане у журналі «Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking».

За словами доцента кафедри розвитку людини і психології в Університеті Вісконсін-Грін Бей (Wisconsin-Green Bay) Райана Мартіна (Ryan Martin), сукупність анонімності та «соціальна дистанція» в інтернеті, знижує в індивідума почуття стриманості і обережності.

«Деякі люди хибно вважають, що інтернет – це окремий світ, де їхня безпека – це анонімність. Утім, це не так. Вони не розуміють, що зловживаючи веб-сайтами, вони викликають страждання та біль інших людей», – каже він.

 

Юрій БІГАНСЬКИЙ bihanskyy


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини