MENU

Власть по указанию Януковича начала атаку на депутатов от оппозиции — Турчинов

629 0

Зрозумівши, що у Партії регіонів в парламенті відсутня більшість, влада за прямою вказівкою президента Януковича розпочала «атаку на депутатів від  опозиції з метою їх залякування, шантажу чи підкупу для того, щоб вони вийшли з фракції «Батьківщина».

Про це сьогодні на спільній прес-конференції з головою фракції «Батьківщина» Арсенієм Яценюком розповів Голова Політради Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов.

«Ми маємо вже три офіційні заяви наших депутатів, щодо їх переслідування, щодо тиску на них з метою виходу з фракції і приєднання до Партії регіонів», - сказав політик.

За словами Турчинова, координує цю роботу персонально секретар Ради Національної безпеки та оборони Андрій Клюєв.

«Ми звернемось до пана Баррозу і персонально до пана Фюле, який контактує з секретарем Ради Національної безпеки та оборони Андрієм Клюєвим, з тим, щоб наші європейські партнери припинили контакти з політично-корумпованою особою», - додав Арсеній Яценюк.

Турчинов повідомив, що влада використовує свій традиційний арсенал: «залякування не лише безпосередньо депутатів, але і членів їх родин, які займаються економічною діяльністю тощо».

«В тому числі мають місце спроби підкупу. Депутатам надходять пропозиції зробити вибір між тим, щоб зрадити своїх виборців і отримати за це серйозні фінансові ресурси, або отримати проблеми із ГПУ, податковою та іншими силовими структурами», - сказав він, наголосивши, що депутати тримаються, «чітко продемонструвавши свою громадянську позицію».

Разом з тим, Турчинов впевнений, що залякування не обмежуються трьома депутатами, «і це не обмежується фракцією «Батьківщини».

«Це і є формат чинного протистояння влади опозиції в парламенті. Це все відбувається не зважаючи на всі заяви, які лунали від влади в Брюсселі під час демонстрації її «євроінтеграційної» політики. Євроінтеграційна політика української влади та президента Януковича може завершитись спорудженням залізної завіси, яку вони хочуть сформувати для того, щоб ніхто не заважав знущатись над країною, грабувати її громадян та, з порушенням Конституції, з порушенням закону продовжувати своє перебування на посадах», - підсумував Турчинов.

 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини