MENU

Киевлянам грозит не только паводок, но и экологическая катастрофа - Зорян Шкиряк

717 3

Після снігового і транспортного колапсу, що продовжується й досі, киянам загрожує не тільки паводок, а й екологічна катастрофа!

Тисячі тон невивезенного по всьому Києву сміття ( всі це бачать біля своїх будинків, сотні фото у інтернеті), в умовах потепління, можуть стати причиною епідемій та різних інфекційних захворювань в столиці.

Щурі на смітниках вже з'явилися... Це не «страшилка», це нинішня реальність повноі бездіяльності та неспроможності киівськоі влади.

Друзі, це не жарт. Адже у нас є діти. Якщо, не дай Бог, це станеться, хто відповідатиме? Для мене очевидно. Рано чи пізно, відповість за все «царський намісник» Попов, і його «господар» Янукович! Саме він, фактично одноособово, позбавив Киівську Громаду можливості впливати на процеси в столиці і вкрав у нас законне право на місцеве самоврядування.

Резюме. Окупаційний бандитський режим має бути «виметено» зі Славного Украінського міста Києва! Інакше, «регіонали» доведуть його до остаточного знищення і повного занепаду. Попереду важка боротьба і перемогти в ній повинні Кияни. Це справа честі для кожного з нас.

Зорян ШКІРЯК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини