MENU

Янукович обсаживает Попова «смотрящими», чтобы подавить любые протесты киевлян - Бондаренко

830 0

Вулиці Києва поступово перетворюються із снігових заметів на брили льоду або водні рукави, а київська влада бореться із наслідками стихійного лиха дуже своєрідно. Сьогодні було зроблено три важливих для Януковича кадрових призначення у столиці: одразу три виходці із Донеччини - Голубченко, Курінний і Бондар - отримали портфелі у владній ієрархії столиці. А четвертий призначений - Луцький - є кумом одіозного міністра Табачника. До чого б це? Та до того, що останні дні для киян стали вирішальним Рубіконом, з якого для Попова почалася «точка неповернення». Ось тому Янукович обсаджує Попова своїми земляками на той випадок, якщо кияни масово почнуть акції протесту проти влади. Адже ці новопризначенці виконають будь-які злочинні накази влади, направлені проти людей!

Проте замість звільненого керівника Подільського району не призначено нікого! Хоча уже сьогодні там ситуація найжахливіша у місті. Фактично всі вулиці не чистились від снігу. Тепер їх повністю зльодувало товстелезними брилами. Враховуючи, що дороги там вкрай розвалені, а ливневі стоки найстаріші у місті і повністю нефункціональні, вулиці і провулки перетворюються на канали з водою. А вулиця Фрунзе уже сьогодні до країв стоїть наповнена водою. І якщо цей важливий транспортний канал на Куренівку та Виноградар зупиниться ( а по ній ходить трамвай - електротранспорт, що чутливий до води) - пробки у місті знову будуть неймовірними! Ось тому зараз на Поділ керівника і не призначають, бо влада і не збирається долати наслідки київського «армагедону».

А вже коли гострота ситуації притупиться - Поділ теж отримає «чергового донецького». План Банкової чіткий: накрити Київ суцільно «смотрящими», щоб придушити будь-які протести людей.

 

 

Володимир БОНДАРЕНКО

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини