MENU

Составлена карта злодеяний Попова в Киеве. СМОТРЕТЬ, СКАЧАТЬ

376 0

Друзі! Ця карта - узагальнена картина Києва, яку ми склали на основі тисяч дописів та фотокарток.

Ця карта - відчай мільйонів киян, що годинами стояли у пробках, пішки ішли додому, ночували у кав'ярнях, стояли у чергах за хлібом, недочекалися швидкої допомоги у той час, коли намісник Януковича Попов спокійнісінько відпочивав за кордоном.

Сьогодні ми принесли цю карту у Верховну Раду регіоналам і комуністам, які затягують голосування у раді, аби недопустити у Києві ніяких виборів. Але їм це не вдасться! Вибори будуть! І наш тиск на ПРдонів буде адекватний їхнім маніпуляціям. Ще ніякому можновладцю у світі не вдалося зупинити рух мільйонів. А сьогодні увесь Київ більше не хоче жити у місті, яке нагадує скоріше руїну після мародерів, ніж столицю європейської держави.

Закликаю усіх, об'єднаймося разом не заради політиків, а заради самих себе, заради нашого щоденного життя. Бо якщо зараз не зупинити це "покращення по-київськи", то згодом будуть карти паводків, бездоріжжя, комунального хаосу та іншого безладу, в якому житимемо ми з вами.

Часом в історії настає мить, коли від дії кожного з нас залежить більше, ніж від будь-якого лідера. Для нас, кияни, ця мить настала. Ми прагнемо виборів! І кожен з вас особисто зможе проголосувати за того кандидата у мери або депутата, кому він довіряє!

Це буде ваш вибір, а не вибір одного Януковича. Маймо гідність, об'єднаймося разом заради одного - права обирати самим для себе місцеву владу!

ПОДРОБНЕЕ ЗДЕСЬ

 

Володимир БОНДАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини