MENU

Гуляйполе начинает войну с Юрой Енакиевским

1590 5

7 квітня 2013 року, о 12-й годині, в Гуляйполі, біля КСК, планується проведення мітинга проти відкриття радіоактивного кар`єра!!! Не мовчiть, люди, не ховайтесь i не бiйтесь!!! Наш рiдний дiм хочуть зруйнувати тi, хто правдою i не правдою пролiз до влади, i думає тепер тiльки про власний карман!!!

Якщо будемо мовчати, то вже скоро ми можемо втратити все, від здоров`я, до землі яка годує. Продукцiю, яку ми ще вирощуємо, молоко, м'ясо, нiхто купувати не буде, бо воно буде забруднене хімічними та радіоактивними сполуками. Вода, якої і так мало, може зникнути взагалі. Найближча швидка буде в Запоріжжі, а це значить що допомоги лікарів ми не дочекаємось, подумайте про себе і про своїх близьких! Це буде велика братська могила всьому Гуляйпiльському району!!! Зона вiдчуження!!! Не вiрьте в казки про створення нових робочих мiсць, там будуть працювать смертники! Посадовці, на яких тиснуть із гори, боячись за свою кар`єру та пенсію, розказують, що все буде нормально, і зовсім не думать про те що пенсія їм не світить, бо не доживуть до неї, якщо карєр відкриють, або мають уже житло подалі звідси. Але головне треба усвідомити, що з початком робіт в кар`єрі, добра не буде, ні чиновникам , ні простим людям.

Тому потрібно ВСІМ РАЗОМ зібратися, і на законних підставах ВИМАГАТИ СКАСУВАННЯ рішеня районної та обласної ради, які були прийняті без погодження з громадою. Тiльки разом ми зможемо подолати цю бiду!!! Разом ми сила!!! Так не осоромимо ж Пам'ять наших предків, доведемо пихатим панам що ми не безсловісне, покірне стадо рабів, за яке нас мають!!!

Інакше для чого тоді жити???

Александр ПИЛА

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини