MENU

Азарова начали «сливать». Процессом руководит сам спикер Рыбак

956 2

Поки ряд відомих чоловіків захищає «ображених сніжками жінок з Партії регіонів» є більш важливі підсумки дня.


1. Вищий спецсуд відмовився змінити вирок екс-міністру Юрію Луценку у справі про його водія і святкування Дня міліції. Хоча судді цього суду могли допомогти Януковичу зберегти хоч якусь подобу тямущого керівника держави. Вирок екс-міністру також гідна відповідь численним політологам та «експертам» з опухлими червоними обличчями, які наперебій казали, що Луценка випустять… 


Ніхто не збирається випускати Луценка до кінця 2014 р. А там і нову справу придумати можна. Справа Щербаня щодо Юлії Тимошенко, у рамках якої саме проводять судові допити о новому КПК – гарне тому підтвердження. 


Сьогоднішній вирок також продемонстрував, що правосуддя в нашій країні остаточно померло. Луценко нікого не убивав, а організував свято для міліціонерів, але це визнали страшним злочином. Для порівняння – недавно у Криму сталося смертельне ДТП за участю «швидкої допомоги» і автомобіля під керуванням працівника Служби безпеки України. І це було визнано «нещасним випадком, пов'язаним з виробництвом». 


2. Депутати Верховної Ради активно хвастаються у Фейсбуці, що на ряді комітетів висловили недовіру Уряду Азарова.


Сама ідея в принципі – непогана, але попахує «душком». Оскільки, спікер Рибак досить оперативно розіслав листи з проханням розглянути це питання на комітеті. Цілком можливо, Миколу Азарова зіллють і новим прем’єр-мінстром стане молодий і «сімейний» Сергій Арбузов. Останній явно дуже хоче цю посаду, про це свідчили і численні біг-борди з його обличчям, розвішані по місту, і недавній указ про те, що віце-прем’єри мають надавати йому письмові звіти про своє місце перебування.

 


Marina Daniluk-Yarmolaeva

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини