MENU

Уже на следующих выборах все всё забудут, и харьковчане проголосуют за Горину — блогер

2148 9

Запальні молодики із когорти, яка прийшла стояти біля Верховної Ради за призначення виборів мера хоча би на якусь дату, трохи розважились.
Історія із закиданням снігу депутаток від ПР Бережної, Льовочкіної (відбулися дуже легким переляком), «ющенківської» перебіжниці Ставнійчук (дізналася про себе від народу більше, ніж хотіла), та Ірини Горіної, тещі невдахи виборів-2012 Олеся Довгого, стала більш трендовою, ніж сама акція. Частково, до речі, проплачена, та нічим особливим не примітна.

Моральний бік справи омину. А то вже ну надто солодким медом здаються потоки словоблудства від чоловіків-"регіоналів" про їх беззахисних депутаток, яких "рагулі" та "довбодятли" обкидали снігом. Який жах, насправді, чи не так? Не секрет, що в Україні рівень симпатії до ПР-івців близький до плінтуса. Отже, хай радіють, що залишились ненамиленими, як у шкільні роки.

Чесно кажучи, не можу уявити собі, що кожен із нас здоровався чи цілував ручку сусідці, яка, і ми точно знаємо про це, пограбувала наше житло...Ви представниці цього режиму! Зносьте любов народу, будьте ласкаві!

У будь-якому разі четверо зачаїлись, а войовнича Горіна вирішила вчинити операцію «Тупой предмет-2». Поїхала в лікарню, зняла якісь там синяки, діагноз намалювали, кримінальну справу завели в кінці кінців. І смачно завершила ці фортелі заявою, що її хотіли вбити! У сніг пхали землю, дивно що не пластид...

Ну не видно на класному модному пальто Горіної не те що слідів землі, а й сніжинки! Вже не 2004-й рік, коли Віктор Федорович падав від яєчка. Зараз є смартфони, є YouTube, інтернет-ЗМІ. Люди вже не сліпі. Ставнійчук обзивали "с..ою" і закидували — так! І це бачив увесь УАнет! Але не пані Горіну.

І вона теж знає це. Але ще одне вона знає напевно: на декілька днів її «струс мозку», нова злива фотожаб, купа висміювань, масних жартів та образ на рахунок наявності того самого мозку, паралізували питання про вибори мера та ряд інших, про які ми можемо навіть не здогадуватись.

Її вотчина у Харкові, в Києві робити нічого, можна й імідж забруднити заради «общего дела». На партійно- «державному» рівні за це їй точно подякують. А вже на наступних виборах всі все забудуть, і харків'яни з готовністю підуть голосувати за ту, іменем якої ремонтують кожну ямку на дорозі діаметром 10 см.

А поки що «у землі, напевно, був камінь. Я була вся в землі, розумієте? Мене хотіли вбити! Вони були в темних куртках і медичних масках! Вони кричали мені: «Тебе треба, сука, убити!».

ПС. Чекаємо сліз та діагнозів від решти фігуранток.

Павло ЧИГРИН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини