MENU

«Юра, я жду встречи с тобой! Нам есть, о чем поговорить», - Юлия Тимошенко

958 2

Дорогий, Юро! Твоє визволення – це велика подія для патріотичної, європейської та демократичної України. Я щаслива, що ти повернувся додому, маєш можливість обійняти свою родину. Вони в тебе – справжні бійці. Твоя родина так само, як і ти, сильна і віддана Україні. 

 

Але більш за все я сподіваюся, що відновивши здоров'я, ти зможеш посилити боротьбу опозиції за Україну, за справедливість, допоможеш захистити українців. 

 

Я також висловлюю подяку всьому демократичному світові, лідерам і парламентам ЄС, США, Канади, ПАРЄ, ОБСЄ, Ради Європи, українській діаспорі, президентам Пету Коксу й Олександру Кваснєвському та всім-всім за послідовну і самовіддану підтримку демократії та європейських цінностей в Україні; за чітку позицію, спрямовану проти політичних переслідувань, за визволення Юри. 

 

Всі ж розуміють – якби не ваша непохитна позиція щодо визволення політв’язнів, то не відбулося б ніякого помилування Юрія Луценка. Його б продовжували нескінченно судити, щоб збільшувати терміни ув’язнення. І найголовніше – якби не захист демократичного світу, то в Україні вже були б сотні політв'язнів, включаючи всіх провідних опозиціонерів. 

 

Світові лідери та парламентарії демократичних країн не тільки допомогли звільнити Юрія Луценка, але й унеможливили силовий розгром усього демократичного табору і зберегли шанс Україні на європейське майбутнє. 

 

Дякую всім, хто боровся та добивався свободи для Юри. 

 

P.S. Юро, сьогодні я передала заяву щодо побачення з тобою на цьому тижні. Я тебе дуже чекаю. Нам є про що поговорити. 

 

Юлія ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини