MENU

В Канаде цены на продукты в 10 раз ниже, чем в Украине

4000 6

ФАЛЬШИВІ ГРОШІ і АТРИБУТИ УКРАЇНИ.


Злодійська влада олігархів використовує для себе долари, а народу наказали розраховуватися гривнею. Ганьба на весь світ що до цього часу не маємо повноцінної грошової одиниці - це один з головних атрибутів громадянства і держави на рівні з прапором, конституцією і паспортом. 

Все якесь фальшиве і неповноцінне: гривню не поміняєш за кордоном, прапор перевернутий, а паспорт теж не визнають - треба принижуватися, просити і вклеювати візу - тимчасовий паспорт чужої країни ! Конституція у нас теж «найкраща» - мабуть тому більше 10 млн українців виїхали з держави.

У цьому заслуга Ющенка - любимого банкіра Кучми. Та ще й знецінили гривню більш ніж у 12 разів. Емісія - розведення грошей папером, як молоко водою - це узаконений спосіб обкрадання владою громадян. Всі дані про емісію приховали.


Це також підстава для революції. Але опозиція чомусь про такі речі не згадує - олігархів не рухають, бо їм служать. 

Банда олігархічної влади навмисно вигнала мільйони громадян за кордон заробляти валюту - щорічно заробітчани пересилають додому родичам біля 6 млрд доларів. А тут міняють їх на гривню і несуть в супермаркети цих бандюг, де геноцидні ціни - на продукти вищі ніж в Канаді в 10 раз (по відношенню до зарплати). Доки терпіти цих кровососів ?

 

Zinoviy Andrukhiv

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини