MENU

Янукович выдает указы, которые Азаров и не думает выполнять - Геращенко

2319 0

Як і належить конструктивній опозиціі, якоі так не вистачає прем'єру Азарову, ми з Р. Павленком і П. Розенком не скіглімо, а намагаємося контролювати діі влади): І дуже нас непокоіть невиконання владою указів президента Віктора Федоровича Януковича! Бо ж для кого тоді він іх пише?

 

Ось, наприклад, ще в грудні 2010 року видав президент Указ про адміністративну реформу і пообіцяв нам всім тотальну економію на бюрократичному апараті і скорочення чиновників. Уряд відразу ж видав постанову про скорочення граничноі чисельності центральних органів влади до 21 тисячі. Правда, за 2 роки цей документ вже 19 разів змінювався і зараз чисельність чиновників в центральних органах влади складає 243 457, що, на думку уряду, на 25 00 менше , аніж раніше.

 

І взагалі, при «папередниках» бюрократів було на порядок більше, як випливає з отриманих нами відповідей. Отож, адмінреформа крокує по краіні , а хто іі не бачить- той сліпий. Он, одне МінЗДох чого варте ( штат всього - навсього 2440 одиниць, і цим милим людям 4 квітня ПР і КПУ на свіжому виіздному засіданні виділили з бюджету 6 млрд грн, щоб, як то кажуть, краще збиралося):

 

Ірина ГЕРАЩЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини