MENU

Бессмертный пристроил Луценко в команду Кличко и уложил его под капельницу

1265 2

Луценко піде в команду до Кличка. На це натякнув радник Юрія Луценка колишній голова фракції «Наша Україна» Роман Безсмертний. Нагадуємо, що доки Луценко знаходиться в лікарні на профілактичному лікуванні усіма його  важливими справами за дорученням  займатися Роман Безсмертний.

В сьогоднішньому інтерв’ю з  ТВ «Прихована правда», Роман Безсмертний підтвердив припущення про те, що Луценко може піти в команду до Кличка.

- Пане Безсмертний, доброго  ранку,  Юрій Луценко на телеканалі ТВі сказав про те, що доки він в лікарні, формуванням нового руху займетеся саме Ви! Навіть дав цьому назву Третя українська республіка, я так розумію ви повертаєтеся в політику .

- Доброго ранку, пані Ірмо! Такої кількості коментарів, інтерв’ю, як зараз ще ніколи не виголошував. А роль моя носить всього технологічний характер. Відтак, даруйте, ми попрацюємо іншим разом. З повагою, Р.Безсмертний.

- Що значить іншим разом? Нічого не зрозуміла , так і писати?

- Назвати це поверненням в політику не можу. Мова йде про організаційну роботу. Якщо хочете, підготовчу роботу. Основна діяльність розпочнеться після повернення пана Луценка з лікування.

- Особисто я більше ніж впевнена, що це Ви йому порадили «лікарню», щоб навмисно зробити витримку, вислухати всі пропозиції, і як-то кажуть дорожче себе » продати», не в прямому розумінні цього слова звісно. Але, лікарня Луценка почалася із інтерв’ю на телеканалах, кумівства з Порошенком, Стецем і так далі. Елітне життя повертається. Що скажете на це?

-  Скажу , що вчора він цілий день лежав під крапельницями. Ми домовились лиш на одну поїздку днями до Тимошенко у Харків. Все інше зась; треба відновити здоров’я.

- До кого особисто Ви б радили Луценкові приєднатися? От наприклад: я бачу його поруч із Кличком.  Із ким Ви його бачите у команді, але я не про загальне, не про ОО, а конкретну політичну силу. На власну партію, я так розумію грошей немає і з українських олігархів виступити спонсором проти Януковича навряд хтось ризикне.

- Щодо Кличка можливо. Щодо партії, то про це говорити зарано. Вибачте прокинулись діти. Біжу до них.

- Якщо ви будете займатися дітьми, а не ваша дружина у такі відповідальні дні, то Вам нічого, мені так здається робити у політиці, або ж говорить просто правду , що поки що  йдуть торги-переговори ! І скоріше за все ці торги виграє Кличко.

 

 

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини