MENU

Лидера партии Демальянс посадили в тюрьму за то, что он 20 минут постоял возле Межигорья

1406 1

Голова Київського осередку партії Демократичний Альянс Максим Панов

Максим Панов, голова Київського осередку партії Демократичний Альянс, запроторений за грати на 7 діб за те, що 10 квітня 20 хвилин постояв біля Межигір"я. Рішення винесенею суддєю Вишгородського районного суду РУДЮК.

 

ЗОНА

Загратуванню Максима Панова передували кумедні вчорашні події: «Сьогодні тут заборонено» – безапеляційно заявив гостям села Нові Петрівці (тут знаходиться Межигір'я В. Януковича) його голова Родіон Старенький. Гості – журналісти ТВі ій активісти ДемАльянсу. Приїхали до села не з порожніми руками – з гумовими чоботами, рятувати резиденцію президента від повені – дивіться тут відео ТВі.


БРЕХНЯ

Повінь оголосили не метеорологи чи астрологи, а судді. Вони за майже тиждень визначили: 10 квітня в районі Межигір'я – повінь. Через повінь заборонили ДемАльянсу прводити акцію протесту.

Демальянсівці і журналісти повірили суду – й приїхали із гумовими чоботами саме на те місце, де хотіли провести «дорожній» протест з вимогами до президента негайно навести лад на дорогах, а суд наврочив повінь. Ясно, що під Межигір'ям вчора було сухо. Жодної калюжі не було. Суд помилився? Чи збрехав?

«БЄСПРЄДЄЛ»

Інший суд – Вишгородський – порив демальянсівців допомогти голові держави боротися із повінню поблизу його ж помешкання – оцінив для трьох з них у 150 гривень штрафу. А четвертого – Максима Панова – вже сьогодні покарав на 7 діб адмінарешту. Автор рішення – суддя РУДЮК. Максима Панова заарештували просто у залі суду і в цей час везуть до міста Іванків, бо у Вишгороді «обєзьянник» чомусь не працює.

ВІДПОВІДЬ

ДемАльянсівці обурені, звісно, але не залякані. Висловлюються про цю історію в дусі «злякали їжака голою сра...ою»))) Вже вирішили оскаржувати дії українських судів і вимагатимуть скасування цього безглуздя з повенями, штрафами і семидобовими покараннями аж до Европейського суду з прав людини. І, як писав поет, НАМ СВОЄ РОБИТЬ.

 

Наталя СОКОЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини