MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 грудня 2019

429 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 грудня

Сьогодні відзначається День Збройних сил України

Україна успадкувала від СРСР одне з найпотужніших угруповань військ у Європі, оснащене ядерною зброєю та відносно сучасними зразками озброєння та військової техніки. Але ні для кого не секрет, що за понад 20 років незалежності українська армія була майже знищена.

Береза: Уже сейчас важно, кто будет после Зеленского

А задумывались ли вы о том, кто будет после Зеленского? Помня о возможности мудрого украинского народа выбрать после Ющенко дважды сидевшего Януковича, я настороженно смотрю в будущее. А теперь представьте, что завтра Зеленский скажет "Я устал, я ухожу, я хотел сделать, меня не поняли." Просто представьте. И кто после него? Давайте поговорим о реальных кандидатурах и о тех, кого народ видит такими. Кого сегодня может предложить демократический проевропейский фланг?

Три тези про cтіну на Донбасі, над якими варто подумати "будівельникам стіни"

Протяжність лінї розмежування становить більше 400 км. На багатьох ділянках відстань між сторонами становить кілька сотень метрів. В деяких випадках вона проходить на межі населених пунктів.

Якщо подивитись доповіді штабу ООС, то з‘ясується, що більшість втрат збройні сили несуть внаслідок використання ворогом артилерії та минометів.

Зеленский в чумном бараке нормандского саммита: Кремль уже распределил роли

Добавим к этому убийство в Берлине. Конечно, кто-то обвинит российские спецслужбы в неуклюжести – зачем омрачать обстановку в преддверии саммита, встречи Меркель и Путина? Но если это и неуклюжесть, то нарочитая – федеральному канцлеру дают понять, что российские спецслужбы чувствуют себя как дома не только в Лондоне, но и в Берлине. И Ангеле Меркель, у которой и без того серьезные проблемы с сохранением правительственной коалиции после смены руководства немецких социал-демократов, стоит это уяснить. И хорошо подумать и о своем поведении, и о своих сомнениях.

МОЗ здатне потопити весь уряд – Пекар

Я попереджав уряд, що конфлікти розростатимуться та множитимуться навіть після того, як усі члени старої команди підуть, – адже погані практики зазвичай зберігаються і стають все гіршими й гіршими, і їхніми жертвами стають ті люди, які спочатку самі поблажливо заплющували очі на "неприємні дрібниці".

"Не вірю, що Чахлик Невмирущий перетвориться у доброго старця" – Зеркаль про позицію Путіна щодо України. ВІДЕО

"Розумієте, я просто не вірю в те, що Чахлик Невмирущий може стати добрим старцем тільки тому, що він потисне руку шляхетному пану. Тобто, не буває перетворень. У Росії є чітка позиція. Путін оголосив на параді 9 травня, що його ціль – відновлення Росії у кордонах 1795 року. Чи помінялася його ціль? Я не чула", – сказала дипломат.

"Особливий статус? Всі права? Для отаких "повноправних громадян України"? – політолог про "урочистості" у "ДНР"

Звісно, школами і дитсадочками окупованого Донбасу знов прокотилась хвиля виховних пропагандистських заходів. Щоб виростали, чітко усвідомлюючи: Україна – ворог, українці – вороги, яких треба вбивати "заради єдності Русского міра і свободи Донбасу".

Виводила дітей до останнього: поліція встановила особу другої жертви пожежі в Одесі

Тіло, яке виявили рятувальники під завалами будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де сталася пожежа, належить викладачці цього навчального закладу Ганні Бортюк.

Когда украинцы жили хорошо?

В октябре Украина перестала быть страной с самыми низкими зарплатами в Европе. В позапрошлом месяце средняя зарплата составила $432 или (10700 грн) и обогнала на несколько десятков долларов показатель Молдавии.  

Мало того – это максимальная зарплата за все годы независимости Украины. Украинцы зарабатывали меньше и во время экономического бума 2004-2008 годов, и во времена стабильности Азарова-Януковича.  

Тышкевич: Аншлюса Беларуси не будет, но реальная опасность есть. ВИДЕО

Тем не менее, процессы, которые были вновь запущены на рубеже 2017–2018 годов идут и близки к завершению очередного этапа. Будет ли это экономическим сближением, заложением фундамента общей политической системы или это просто аннексия – сколько людей, столько мнений.

Путин vs НАТО. Единственная прямо названая угроза для альянса – это угроза со стороны России

Несмотря на официальный оптимизм (как-никак эта встреча в верхах должна была отметить 70-летие альянса, который участники как заведенные именовали "самым успешным союзом"), именно сейчас НАТО столкнулась с одним из наиболее серьезных кризисов за всю историю своего существования. Дональд Трамп, президент Соединенных Штатов, страны, чьи ресурсы и военная сила обеспечивали мощь альянса, его способность к быстрому реагированию на кризисы, открыто объявляет, что НАТО устарела. Он считает, что вклад США в европейскую оборону непомерно высок и дает понять, что безопасность – такой же товар, как и все прочие экспортные товары. И, стало быть, европейские союзники должны за него платить. Кризис настолько серьезен, что французский президент Эммануэль Макрон констатирует "смерть мозга НАТО", считая союз неспособным выявить основные угрозы безопасности и сконцентрироваться на их устранении.

Трамп разом з дружиною запалили головну ялинку США. ФОТО, ВІДЕО

На відміну від багатьох ялинок країн світу, ця – жива. Її пересадили у жовтні. Минуле дерево пошкодив торік спершу шторм, потім відчайдух, що намагався на нього вилізти.

Вражаюча історія першої українки, яка у 30-х роках підкорила мусульманські та екзотичні країни

Софія Яблонська дуже любила життя, вона намагалася жити так аби жоден з днів не промайнув в сірій буденності, любила спілкування та часто приймала у себе на віллі гостей. На веранді збиралася велика компанія друзів вони пили амарантовий пунш, читали вголос поезію та прозу, говорили про мистецтво та подорожі. Але в 1971 році Софія Яблонська трагічно загинула в автокатастрофі.

Розпочалася робота над повнометражним фільмом "Я, "Побєда" і Берлін" за романом Скрябіна

Комедія розповідатиме історію хлопця на ім'я Кузьма, що придбав свій перший автомобіль. Це була легендарна "Побєда". Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліна. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми.

Василя Ломаченка визнали найкращим боксером 2019 року за версією WBO

Ломаченко зберіг за собою чемпіонські пояси за версіями WBO, WBA в легкій вазі та отримав ще один – за версією WBC, який на момент бою був вакантним.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини