MENU

Необразованная помощница депутата Киссе не умеет общаться с людьми

467 0

Сьогодні в комітетах до нас викликали конвой, бо ми билися, матюкали депутатів, вривалися в кабінети і дерли волосся з голів гламурних помічниць. 


Ну добре, ми не такі. Я вже писала, що на комітет з питань Євроінтеграції сьогодні прийшли 7 з 16 його членів (Бережна на 30 хв спізнилася, зрештою, кворуму не було, комітет розійшовся). Зате були посли - Британії та ЄС, експерти, журналісти. Не побачивши депутатів, ми пішли по кабінетах, щоб запитати де вони і чому не присутні на засіданні (до того ж це тиждень роботи в комітетах). Зайшли до регіонала Антона КІССЕ. А там перелякана помічниця - бралася за мікрофон, ховалася в шафу. Казала, що не знає де він. Потім побігла з 6 на 1 поверх і покликала конвой, мовляв, наша Anzhelika хапає її за руки, вривається в кабінет і т.д. 


Прийшли 2є конвоїрів. Почали нас допитувати в коридорі, переписали дані посвідчень, сказали, що прес-служба з нами розбереться. Питали, чому оператор знімав вміст сумки дівчини, її шафу (зауважу - шафа була порожня), хто нас уповноважив ходити по кабінетах і т.д. Словом, сказали, шо якшо ми прийшли на комітет, то маємо сидіти в залі і не висовуватися. Півгодини намагалася пояснити, що я в державній установі, де працюють люди на мої гроші, що я не прийшла до них додому. І що я взагалі не зобов"язана їм нічого пояснювати. Зрештою довелося показати відео. Не побачивши там нічого подібного на описане дівчинкою, вони від нас відчепилися. Сподіваюся. Хоча, може, нам ше подзвонять, може, внесуть у чорні списки... Або наступного разу конвой до нас приставлять одразу.

 

Виявляється, кабінет депутата ПР на Садовій 3а - це приватна територія, на якій сидить маленька, недосвідчена, але вже дуже зла дівчинка, яка ну зовсім не вміє спілкуватися з людьми, а з журналістами й поготів.

 

Juliia Bankova


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини