MENU

Европа подпишет ассоциацию с Украиной, что бы Янукович не вытворял — Белозерская

339 0

Підпише. Що б наш любий Янукович не виробляв.

Добре, що він цього поки що не розуміє - інакше не лише Луценка не відпустив би, а ще й половину опозиції пересаджав.

А чому підпише? Бо Європі це вигідно. Щоб не допустити розширення Російської імперії. Без України Російська імперія неможлива. Вона ще трохи поагонізує ("трохи" в історичному вимірі, звісно) і розвалиться на кілька окремих держав.

Особливо ця угода вигідна Польщі. Лише той, хто часто мав справу з поляками, знає, як вони насправді ставляться до українців і тим більше, до українських націоналістів. Але вони розумні і досвідчені і підуть на все, щоб тільки не мати Російську імперію на своєму кордоні.

Взагалі, який іноземний політик є хороший? Коли я написала некролог по Маргарет Тетчер, мені у коментарях не раз нагадали, що вона була проти незалежності України. Звісно ж, вона була проти. По-перше, тому, що підтримувала Горбачова. По-друге, той, хто живе у скляному будинку, не жбурляється камінням. У складі Британії теж є Ірландія і Шотландія.

Так ось, хороший іноземний політик - це той, який хороший для свого народу, а зовсім не для нашого. Ми повинні на таких дивитися і шукати їхні вітчизняні аналоги, оце і все. А зовсім не очікувати, що наші чиновники й олігархи будуть красти, а добрі західні політики заберуть гроші у своїх виборців і віддадуть нашим.

Європейцям Україна в Європі насправді зовсім не потрібна. Навіщо їм цей головний біль - брати на себе відповідальність за таку кількість людей і території? Але вони підпишуть угоду про асоціацію - заради того, щоб Україна не стала часткою Росії. Асоціація - необхідний для цього мінімум.

З толерантним прозахідним Ющенком вони цю угоду підписувати не хотіли, бо Ющенко і без цього проводив політику на віддалення від Росії. А Януковичу якщо не даси - ляже під Путіна. Політика!

Так що нічого не поробиш. Угоду буде підписано, а Юлії Тимошенко доведеться посидіти до виборів. Ну, або вже після підписання угоди почнуться особисті санкції проти Януковича. Тоді він її випустить....

 

Олена БІЛОЗЕРСЬКА

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини