MENU

Милиционеры уже ненавидят и Горину, и самого Януковича с его «гопотой»

2281 6

«Наша служба и опасна и трудна»)). Ну от і я дочекався виклику в органи на допит по «сніжному тероризму»))). Ну просто, «кіно і німці»)). Вже допитали пів Києва, а мене мабуть залишили на «закусь»))). Телефоном запросили у Печерське РУВС для дачі якихось показів. Щоправда, поговорили дуже «толерантно»)).

 

Я спокійно пояснив, що це повна маячня, що нікуди не піду, не варто витрачати час і нема предмету обговорення. А якщо правоохоронці мають до мене якісь питання, нехай викликають у спосіб визначений діючим законодавством. А ось такі телефонні дзвінки на мій номер буду вважати провокацією. На це слідчий дуже жалістливо відповів: «Зоряне Несторовичу, все ви правильно кажете, вибачте, але нас начальство змушує ці дзвоники робити. А я сьогодні кому не дзвоню - мене всюди на ... посилають. І що мені робити? Я ж підневільний».


І я його розумію, чесне слово, я ледь не розчулився)). Напевно, злочинності в Києві вже нема, тому керівники МВС навантажують свій особовий склад такою «відповідальною» роботою, обдзвоном))). А взагалі, мені здається, що самі мєнти, офіцери нижчоі і середньоі ланки вже ненавидять, і своїх генералів, і горе-«постраждалу» Горіну, і тим більш Януковича з усією його «гопою». Се ля ві...

 

Зорян ШКІРЯК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини