MENU

«Пасматрі, синочка, вот дєпутат гаваріт на свайом жлобском язикє» - Арьеву в магазине

1862 0

Увага! Почалися сплановані провокації колесніченківських фашистів. Нещодавно був цікавий випадок - я з родиною в магазині розмовляв українською. Поруч став якийсь молодик з дитиною та почав казати сину: «пасматрі, синочка, вот дєпутат гаваріт на свайом жлобском язикє».  Я вибухнув від такого хамства і прояву відвертого фашизму та порадив йому повертатися в Донбас, якщо щось не подобається. Погарячкував. Але той провокатор не схаменувся, почав мені погрожувати та намагався спровокувати мене на бійку.

Я стримався, бо він наче тільки того й чекав. Тепер факт навмисної провокації підтверджується - молодик разом з Колесніченком бігають по своїм ідеологічно близьким ЗМІ та вигадують купу брехні на основі цієї історії.

Висновок: ПР починає провокувати україномовних громадян на конфлікти своїм хамством та фашистською поведінкою та висловлюваннями. Починається реалізація сценарію зіткнення всередині країни на мовному ґрунті.

 Звертаюся до всіх - не піддавайтеся на провокації. Вимагайте від провокаторів припинити фашистську поведінку, але не вдавайтеся до сутичок та гарячкових відповідей (як моя).

Інакше це призведе до реалізації сценарію від ПР!

 

 

Volodymyr ARIEV

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини