MENU

25-летний Илленко заявляет, что победит Катеринчука на выборах мэра Киева

915 9

 

 

Заяви Миколи Катеринчука щодо готовності ВО «Свобода» підтримати його кандидатуру на посаду мера Києва не відповідають реальним політичним процесам, які відбуваються у «Свободі» і загалом в опозиції. Про це заявив народний депутат, голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

 

«Це не відповідає дійсності. На сьогодні, «Свобода» чітко заявила, що ми, разом із нашими партнерами з «Батьківщини» і УДАРу, будемо підтримувати єдиного, узгодженого кандидата на посаду міського голови. Відповідно, само собою зрозуміло, що ми не можемо при цьому підтримувати пана Катеринчука, який уже заявив, що він готовий буде балотуватися на посаду міського голови, не залежно від того, чи його висунуть опозиційні сили, зокрема, «Батьківщина», до якої він на сьогодні належить. Очевидно, що це, як мінімум попахує політичним авантюризмом, і не має ніякого відношення до реальних політичних процесів, які відбуваються у «Свободі» і загалом в опозиції. Мені здається, це не коректно, коли людина розписується за інших людей, не маючи на це ніяких прав», – підкреслив він.

 

«Взагалі мене дивує така самовпевненість, враховуючи хоча би той малозначущий, але все-таки факт, що, наприклад, хай це, можливо, нескромно прозвучить, але мій особистий рейтинг на посаду міського голови значно вищий, ніж рейтинг пана Катеринчука. І тому я взагалі не розумію, про що ми говоримо», – додав свободівець.  

 

Як повідомлялося, 12 квітня Катеринчук заявив, що прийняв рішення у разі призначення виборів у Києві висунути свою кандидатуру на посаду мера столиці.

 

За його словами, ВО «Свобода» підтримає його кандидатуру. 

 

novosti_o

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини