MENU

23-летняя Сысоева служит Тулубу тулубом, - журналист из Черкасс

1571 3

муза всіх мистецтв……

Топ новинами останніх днів є – відставка місьвиконкому та призначення в.о. директора філармонії 23-річної Ольги Сисоєвої. Якщо з міськвиконкомом все більш-менш логічно, то з призначенням Сисоєвої є один цікавий факт. До неї довгий час виконуючим обов’язки директора був Олександр Дяченко, засновник камерного оркестру в Черкасах і його незмінний диригент, заслужений діяч мистецтв України, та й просто людина яка живе мистецтвом і навіть піднімаючись сходами у магазин наспівує якесь з творінь  Моцарта чи Чайковського. Але у світлі сучасної політичної ситуації у Дяченка здавалось би є беззаперечний козир  – він уродженець Донбасу! Ну які ж можуть бути проблеми з кар’єрним ростом на Черкащині)) Та вийшов парадокс, народитись на Донбасі не означає бути фактичним чи ментальним членом Партії регіонів. Судячи з усього Олександр Дяченко не зміг перебороти себе і погодитись служити в усіх забаганках намісникам Сім’ї на Черкащині. Не зміг він переконати керманичів області, що він духовно «данецкий», а не тільки за місцем народження. Тому тепер можна сміливо казати, що на Черкащині в кадровій політиці надається пріорітет не тільки уродженцям краю шахтарів та териконів, а ще й гарним дівчаткам які дружать з потрібним тулубом:-)

 

 

Для того, щоб керувати облфілармонією, достатньо молодості, вроди і дружби з губернатором

 

Як повідомили «Провінції» в Черкаській обласній філармонії, начальник управління культури Черкаської ОДА Наталія Джура підготувала подання на призначення директором Черкаської філармонії депутата Черкаської міської ради від Партії регіонів Ольгу Сисоєву. Ользі 23 роки. За даними офіційного сайту Черкаської міської ради, вона досі навчається у Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького за спеціальністю «Українська мова і література та англійська мова». Працює директором черкаського «Палацу молоді».

 

Як повідомили «Провінції» представники трудового колективу філармонії, колектив категорично не сприймає дану кандидатуру. На адресу голови Черкаської ОДА надійшов офіційний лист від членів художньої ради філармонії, які одностайно висловили незгоду із пропозицієї управління культури.

 

- Пані Сисоєва не підходить для цього призначення навіть за формальними ознаками, – говорять джерела в філармонії. – Директор повинен мати відповідну освіту та 10 років стажу творчої роботи в культурній галузі. Єдина перевага Сисоєвої – партійність. І ще – вона креатура голови ОДА пана Тулуба.

 

Найближчими днями колектив філармонії збирається організувати прес-конференцію, на якій збираються дати оцінку волюнтаристському кроку обласної влади. Поки що обов`язки директора Черкаської філармонії виконує Олександр Дяченко.

 

Ігор Сичов

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини