MENU

Всех сотрудников «скорой помощи» Киева заставляют уволится «по собственному желанию»

594 0

НАРОДНИМ ДЕПУТАТАМ УКРАЇНИ

ЗАСОБАМ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

МЕДИЧНИМ ПРАЦІВНИКАМ

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

 

ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ! Як стало нещодавно відомо, ВСІ працівники Київської міської станції швидкої медичної допомоги, з 17 квітня до 1 травня мають написати заяви на звільнення «за власним бажанням», щоб потім перейти на роботу в нову установу: «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» (Рішення Київської міської ради № 25 /9082 від 21 лютого 2013 року).

 

Дане абсолютно беззаконне дійство (написання заяв «за власним бажанням»), з порушенням діючого трудового законодавства, проводиться з метою реорганізації однієї структури і створенням іншої юридичної установи, що є частиною процесу реформування системи екстреної медичної допомоги, з посиланням на Закон України «Про екстрену медичну допомогу».

 

Але, жодного слова, рядка чи абзацу стосовно вказаної адміністрацією процедури звільнення/прийому на роботу, ні в Законі ні в чинному трудовому законодавстві НЕ ПРОПИСАНО.

 

Можливо тільки здогадуватись до яких жахливих наслідків можуть призвести подібні протиправні речі, але кожен має пам’ятати, що далеко не всі працівники будуть повернені на свої робочі місця (під питанням збереження надбавок, НЕ прийняття на роботу з причин: віку, статі, місця проживання, виразу обличчя, віросповідання і т.п.).

 

Тобто, подібні заяви писати категорично не можна! Подібний сценарій призвів до хвилі масових обурень медичних працівників у Харкові, Львові, Запоріжжі, Одесі. Прийшла черга столиці України – міста Києва.

 

Абсолютно всі медичні працівники мають бути переведені за Наказом «Про переведення»...

 

Більше того, не дивлячись на хронічну нестачу працюючих бригад в столиці, на величезне навантаження, яке звалено на плечі працівників, на нестримне надходження викликів до служби 103, планується скорочення працюючих бригад екстреної медичної допомоги в місті Києві до кількості 50-ти. Надання екстреної та невідкладної медичної допомоги киянам під загрозою!

 

Звертаючись до Народних депутатів і ЗМІ, хотів би закликати допомогти, й до того беззахисним медичним працівникам, піднявши дане питання на загальний правовий рівень, провівши юридичну експертизу.

 

Голова Вільної профспілки працівників КМСШМД Максим Іонов

Моб.тел. 0677024109

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини