MENU

Весна пришла! По Тернополю ходят голые девушки. ФОТО

4714 1

Вкотре соромно за українських дівчат, жінок...

16 квітня поїхала з подругою в подоляни, пізніше вирішили зайти в біг-бургер. сіла напроти подруги і, побачивши її великі очі, повернула голову, щоб зрозуміти, що сталось. А побачила я і ще з десяток людей, які знаходились там наступне: немолода жінка в (сказати коротка міні - це нічого не сказати), скажемо, трохи довшій за норму кофточці і з опущеними колготками десь на 10 см нижче, так званого "плаття" щось шукала, не соромилась підійти і до дівчат, що продають вареники поруч, щоб запитати ну не знаю що саме (дівчата були досить стриманими... спочатку! ).

Вони їй показавали рукою в сторону туалету. Тут мені стало легше і думаю, ну не помітила вона або шукає туалет, щоб привести себе впорядок. Повернення цієї жінки чекало багато) прийшла вона хвилин через 10. Чуда не сталось. Це, по ходу, такий вигляд для неї є нормою. Повернулась, взяла свого хлопця-афроамериканця і пішла...

От через таких "дам" і червоніють українські дівчата, жінки, коли про них говорять у інших країнах. І не винні в цьому іноземці - винні ми самі.

В нічні клуби не люблю ходити, але мені розповідали, що там робиться. Чула, що українкам недостатньо цілуватись привселюдно в клубі, українки саме ТАМ хочуть більшого, а чого соромитись, хіба ні?... Ехх... Соромно! Дівчата, міняйтесь! Пошкодуєте в майбутньому про таку свою поведінку..

 

Від Тарнополя до Тернополя

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини