MENU

Я подаю индивидуальное заявление на вступление в Европейский Союз

610 0

 

 

До сьогоднішнього дня зберігається інтрига щодо того, чи буде підписана Угода про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Президент Віктор Янукович, зробивши крок вперед, незабаром робить два кроки назад: а доля Угоди так і залишається у тумані політичної невизначеності.

Сьогодні під час роботи VI Київського безпекового форуму, організованого Фондом 
«Відкрий Україну», перший віце-президент Європейської народної партії Маріуш Вольськи чітко дав зрозуміти, що без вирішення проблеми Юлії Тимошенко ніякої асоціації не буде.


Також шановний представник європейського політикуму нагадав, що взагалі-то колгосп справа добровільна і Європа приймає до себе лише тих, хто цього хоче.

Так ось я, як і більшість моїх співвітчизників, хочу вступити до Європейського Союзу. І якщо нинішній президент та уряд не можуть забезпечити європейський вибір України, то я буду діяти індивідуально. І закликаю до цього українських громадян.

Тому, згадавши досвід мого колеги, нині вже покійного Ілька Кучеріва, ПОДАЮ ІНДИВІДУАЛЬНУ ЗАЯВКУ НА ВСТУП ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ.

Прошу компетентні європейські органи вважати цей блог моєю офіційною позицією та прошу їх відповісти по суті порушеного клопотання у встановлений законом термін.

 

Ігор ЖДАНОВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини