MENU

Из-за Лавриновича у заключённых начали отбирать посуду и дерибанить передачки - блогер

682 0

Значить так, свідомий люд, хто живе на таких же гальмах що й я - додатково повідомляю - уже фіг зна коли було оголошено збір підписів проти того брєду, який прийняв мудак Лавринович з його мудацьким Мінюстом.

Нагадую, що вже вчора у в'язнів почали відбирати посуд, дерибанити передачки на два (ібо скоротилася кількість і об'єми дозволеного для передачі ув"язненим), відбирати кип"ятильники і взагалі всі електроприлади, окрім телевізора (зомбоящика) і електрочайників (яких і так ні у кого нема) - це і багато іншого проводиться в форматі акції мудаки з мінюсту і їх «Правила».

Взагалі-то, якщо на чистоту, я б запропонувала вам підпалити Лавриновичу волосся на голові (і не тільки на голові), але оскільки наперед знаю, що ніхто не зголоситься - пропоную наступне - підписати ось цю петицію до Лутковської.

Все шо від вас вимагається: кинути мені в лічку, сюди в коментарі чи в коментарі на сайті ваше прізвище та ім"я, і, якщо є таке бажання - регалії, професію і т.д. і т. п.

Хочу наголосити на тому, що поки ви тут дуплите - у мене по той бік паркану друзі гниють, і ще чиїсь друзі, і чиїсь діти, дружини, чоловіки, батьки, брати чи сестри, так шо не лінуйтеся і буде вам + до карми!

Ганна СІНЬКОВА

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини