MENU

У Альтмана проблемы с МВД Януковича. Он обвиняет Кагаловского

354 0


Сьогодні 26 квітня близько 12:00 у Києві на вулиці Електриків патрульний екіпаж ДАІ у складі трьох співробітників міліції зупинив автомобіль, в якому перебував Олександр Альтман разом зі своїм водієм. Причиною зупинки інспектори назвали нібито не пристебнуті обома пасажирами паски безпеки. 

 

Однак згодом під час розмови співробітники ДАІ повідомили, що номерний знак автомобіля бізнесмена внесено до списку Державної виконавчої служби як заставу за неіснуючим насправді кредитом. У зв'язку з цим інспектори ДАІ вимагали від Альтмана дочекатися приїзду працівників Державної виконавчої служби, аби вони могли чітко пояснити всі подробиці інциденту.

 

Однак після прибуття на місце знімальної групи журналістів ТВі працівники ДАІ одразу залишили місце інциденту.

 

Згодом телефоном вони повідомили, що номер автомобіля зник з бази даних Державної виконавчої служби і попросили вибачення за цю ситуацію.

 

Олександр Альтман припускає, що таким чином шляхом провокацій через залучення силових структур бізнесмен Костянтин Кагаловський здійснює тиск на нього у корпоративному конфлікті навколо структури власності каналу ТВі.

 

novosti_o

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини