MENU

Радует, что люди не боятся остро критиковать власть — Сергей Мищенко

291 0

У п’ятницю 26 квітня я провів зустріч з мешканцями мікрорайону міста Бориспіль. Почалась вона з того, що всі, без виключення мешканці мікрорайону, які були присутні на зустрічі мали сумніви, що народний депутат приїде до них у двір, щоб вислухати про їх проблеми. 


Як сказали самі мешканці, за всю історію виборів, коли Бориспіль обирав народних депутатів, їх бачили в кращому випадку під час виборчої кампанії…


Такі зустрічі дуже цікаві. І перше, що приходить на думку, коли спілкуєшся з людьми, потрібно бути народним депутатом, головою обл-рай-держадміністрації і міським головою в одній особі, щоб вирішити всі людські проблеми.


Але найголовніше приємно було відчувати, що люди не закриваються зі своїми проблемами і незадоволеннями на кухні. Вони не бояться нарікати і гостро критикувати владу відкрито. 
Критикують владу, але критикують і опозицію. Бо опозиція йшла на вибори з чіткими обіцянками, а зараз від них відходить. 


Особисто мені хотілося б, щоб лідери опозиції інколи злазили з трибун і броньовиків і спускалися до людей. Так людські проблеми значно краще видно.

 

Сергій МІЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини