MENU

Депутатов Верховной Рады будут обслуживать девочки-официантки - Бригинец

370 1

Замість того, щоб відмовитися від пільг – від чаю, який під час засідань ВРУ приносять лише представникам Президії Парламенту, Апарат ВРУ пропонує ...розширити штат працівників, які будуть носити напій кожному нардепу, та збільшити кошторис Парламенту при формуванні Держбюджету.

 

Таку відповідь отримав від Апарату ВРУ на своє звернення до голови ВРУ В.Рибака з вимогою надати доручення відповідним службам розносити чай під час засідань ВРУ не лише в Президію Парламенту, а й нардепам в сесійну залу. Звернення носило іронічних характер.

 

Наразі в кошторисі ВРУ передбачено закупівлю чаю лише для трьох нардепів Президії ВРУ, а для реалізації моєї «насмішливої» пропозиції потрібно лише його збільшення. Я вже уявляю цю картинку, коли по сесійній залі Парламенту ходять офіціантки в білих фартушках… Але це як на мене не нормально.

 

Я розумію потребу людей, які ведуть засідання, зволожити горло. Але за шість років депутатства у Київраді я не стикався із тим, щоб в Президію О. Довгому чи Г.Герезі приносили чай, навіть враховуючи всю одіозність влади Київради. Натомість кожен депутат мав можливість поставити собі на робоче місце пляшку води. Можливо, і керівникам Парламенту треба піти тим же шляхом. 

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини