MENU

Различными «монстрациями» протестующих пытаются выставить клоунами - Белозерская

379 0

Бр-р... У Києві пройшла так звана "Монстрація". Огидне явище, вигадане у Росії з метою скомпрометувати людей, що виходять на демонстрації (виставити їх якимись дуриками), докотилося до України.

Натовп молоді на вулицях - у клоунському одязі, з безглуздими гаслами... Звісно, їм здається, що все це прикольно і креативно. Але у цирку ніхто не сміється над жартами клоуна - сміються над ним самим. Навіщо самим виставляти себе клоунами?

Це не "творча опозиція стереотипам" - це зрада усіх тих, хто досі сподівається домогтися чогось виходом на вулиці.

Ці акції принесуть владі значно більше користі, ніж усі ці розкидання моркви і капусти на шляху опозиційних демонстрацій. Ось, дивіться, люди виходять на вулиці. Ці вимагають "Януковича у тюрму", а ці закликають любити сік і питають, почім рубероїд. Однаково. 

Єдиний транспарант "монстрів", який мені сподобався - велике гасло "ВСЁ". Актуально.

А ще вчора у Лондоні російський віце-прем’єр Сурков сказав, що "система перемогла опозицію". "Она, наконец, проявила жесткость - долгожданную жесткость! - в отношении к экстремистам. И наконец те, кто считал возможным бить полицейских, понесли заслуженное наказание", - заявив він, вочевидь, маючи на увазі обвинувачених по "болотній" справі. 

Сурков сказав правду: система перемогла. Перемогла тому, що лідери опозиції злили протест. Раз у раз, знову і знову, приблизно кожні два місяці вони скликали людей на великі протестні заходи - після яких відпускали їх додому, аж поки протест не видохся, допоки вся пара не пішла у гудок. Замість того, щоб зробити одну пробну акцію, щоб побачити, скільки людей прийде і який у них буде настрій, а потім, після масованої пропаганди, за місяць-два зібрати людей знову, але вже не відпустити їх, а повести на Кремль.

Якщо ти розкрив рот на можновладця, шляху назад тобі вже немає. Маєш продовжувати аж до усунення його від влади. Хоча б із міркувань самозбереження.

Елена БЕЛОЗЕРСКАЯ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини