MENU

"Мій дід воював у лавах Вермахту! Пишаюся ним! Кавалером Залізного Хреста!" - націоналіст

432 0

"Знайдено рідкісний випадок! - пише у себе на Фейсбуці український топ-блогер Дмитро Різниченко. - Дід українского націоналіста справді воював на стороні Гітлера. Повідомте всіх ватників, вони давно таке шукали".

 

Attila Sellei-Dovjenko: "До дня їхньої "пабєди"


Мій ДІД ВОЮВАВ У ЛАВАХ ВЕРМАХТУ.

Не пишу про це, а просто КРИЧУ УСІМ прихильникам "вєлікай пабєди". ПИШАЮСЯ НИМ! КАВАЛЕРОМ ЗАЛІЗНОГО ХРЕСТА!


Мій Дід Янош Дюло Селлеі, воював на східному фронті. Після війни довгий час переховувся на Закарпатті. Прокрався до дому провідати родину (дружину і сина, тобто мою бабусю і мого батька). Якась падла помітила, стуканула, чєкісти влаштували облаву, дід відстрілювався, взяли пораненим. Далі його сліди губляться. Десь мабуть вбили. Все це мені розповідала вже бабуся.

Дід не був просто солдатом по неволі, а до кінця був вірним ідеалам Націонал-соціалізму".

 

З коментарів:

 

Rost Mokhovikov Діду Вашому слава. Бо Ідейний. Приймаю. Але й моєму діду, слава. Він проти Вашого діда воюав. Треба все це закінчити. Всіх пам'ятати. Всіх шанувати. Бо розбрат.

 

Attila Sellei-Dovjenko Rost Mokhovikov, я думає ніякого розбрату немає, більшості як завжди байдуже, а той "розбрат" штучно підтримується москвою, як один з пропагандистських інструментів впливу на Україну. Українці завжди воювали проти всіх, а ще більше один з одним, така внутрішня трагедія.Україна у другій світовій зазнала поразки,з боку ссср, як би перемогла Німеччина, зазнала поразки з боку Німеччини. Я не засуджую українців,які воювали в красной армії, в УПА, В Вермахті. Тому,що вони УСІ Українці.

 

Rost Mokhovikov Згоден на всі сто.
Одне зауваження. Розбрат нажаль штучно підтримується і з України. Можна сперечатися. Але це імхо.

 

Анатолий Кучеренко а мій дід зкосив від призову до сов"єтської армії під час війни)

 

Antolij Siwak Оті всі розбрати, "гетьманщини" - це прокляття України і причина всіх поразок - є наслідком дивної і не зрозумілої мені проблеми: Ще з часів вигаснення династії Данила Галицького чомусь так повелося, що кожен представник української еліти рано чи пізнозрікається своєї нації. Всі, хто могли будувати державу, пополячувалися, мадяризувалися, турчилися, русифікувалися, германізувалися... І врешті решт українці перетворилися на націю "попів і хлопів"(С). А хлопи ніколи за всю історію не спромоглися побудувати державу.
Навіть нинішні представники "еліти" - то ті самі пасічники, свинопаси і ще чорт знати що. Пересівши на Майбахи, вони залишилися тими ж хлопами...
А ті, що могли б будувати українську державу, і надалі збагачуватимуть еліту польську. американську, німецьку. російську... І так по колу.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини