MENU

Иващенко не присвоил себе ни одного генеральского звания – Турчинов

1084 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«В такий самий четвер, як сьогодні, напередодні Пасхи, Христос зібрав своїх учнів на Таємну вечерю, де розповів їм, що  зрада одного із них призведе до його загибелі. Іуда, який також був там, обурився разом з усіма підлості та зраді, що має відбутись і покинув вечерю, щоб обміняти життя свого Учителя на 30 срібників.

В цей день у всіх християнських країнах люди намагаються стати чистішими, наблизитись до істини, стати гідними великого подвигу Христа.  А в Україні влада лише посилює репресії, знищуючи тих, хто їй заважає знущатись над країною і виправдовує справжніх вбивць і ґвалтівників.

Сьогодні засудили до 5 років позбавлення волі ні в чому не повинну людину, Валерія Іващенка. Він за два роки у СІЗО повністю втратив здоров‘я… Знаєте, перебуваючи на посаді виконуючого обов‘язки Міністра оборони, Іващенку навіть не спало на думку присвоїти собі хоч якесь заваляще  генеральське звання… Чому? Тому що він був, є і залишатиметься чесним офіцером.

Посилаючи Заходу палкі повітряні поцілунки та розповідаючи абсурдні побрехеньки, українська влада тим часом цинічно добиває залишки демократії та свободи, вичавлюючи з розтерзаної  України останні срібники… Але у Іуди та його послідовників завжди однаковий кінець…».

 UAINFO

 

ИВАЩЕНКО ВАЛЕРИЙ ВЛАДИМИРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини