MENU

На Оболони может исчезнуть рыба, внесенная в Красную книгу. ФОТО

376 0

Кияни проти поновлення ТОВ "КІВ" договору оренди земельної ділянки під забудову території біля озера Вербне.

Оболонці дуже занепокоєні тим фактом, що Київрада планує віддати земельну ділянку на перетині вул. Приозерної та просп. Героїв Сталінграда в Оболонському районі Києва під будівництво багатоповерхового житлового будинку та ресторану вищої категорії з супутніми спорудами.

Саме тому, громада Оболонського району, що проживає біля озера Вербне, звернулася до мене з проханням сприяти у межах повноважень відмові у поновлені забудовнику договору оренди земельної ділянки.

Я є свідком того, що мешканці Оболонського району регулярно проводять час навколо озера Вербне. В місці, де планують будівництво, наразі розташований спортмайданчик, на якому вранці кияни займаються ранковою зарядкою. Ввечері тут прогулюються мами з дітьми, літні люди та відпочиває молодь. Влітку - це улюблене місце відпочинку, де плавають та засмагають кияни.

Крім того, що будівництво хмарочоса знищить рекреаційну зону, на думку оболонців,  воно може негативно вплинути на екосистему озера, де, до речі, водиться риба, занесена до Червоної книги.

Тому я звернувся до голови КМДА О. Попова з проханням надати доручення відповідним службам терміново вжити заходів стосовно скасування договору оренди з  товариством з обмеженою відповідальністю "КІВ" щодо надання земельної ділянки на перетині вул. Приозерної та просп. Героїв Сталінграда в Оболонському районі Києва від 13.04.2006 №78-6-00362 (А-19017).

Олександр БРИГИНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини