MENU

Украина и Бельгия представили совместный бронетранспортёр

444 0

На виставці IDEX 2013 бельгійська компанія «CMI Defence» і «Укроборонсервіс» представили новітню модифікацію бронетранспортера БТР-3E. Родзинкою даної модифікації української машини є те, що на ній встановлений бойовий модуль Cockerill CSE 90LP з 90-мм гарматою низького тиску.

Даний модуль широко експортувався (у різні країни поставлено більше 2500 таких башт) і встановлювався на різні зразки військової техніки. Зокрема, 90-мм гармату встановлено на індонезійські плаваючі танки ПТ-76.

У компактній башті бронетранспортера знаходяться командир і навідник. У їхньому розпорядженні сучасні прилади спостереження й прицілювання. Гармата здатна застосовувати велику номенклатуру боєприпасів, у тому числі керованих власного, українського, виробництва. Як наголошується компанією-виробником, незважаючи на свій високий потенціал і сучасний дизайн, Cockerill CSE 90LP достатня легка в освоєнні і проста в експлуатації.

Вага БТР-3E у даній комплектації - близько 16 тонн. Колісна формула - 8x8. Потужність багатопаливного двигуна - 300 к.с. Повідомляється, що БТР зберіг здатність долати водні перешкоди на плаву.

Механічна коробка передач входить у стандартну комплектацію для зниження витрат. Бронетранспортер має посилений захист днища, а також додаткове бронювання корпусу. Внесені зміни позитивно позначаться на експортних перспективах БТР-3Е.

 

Націоналіст


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини