MENU

ТОП-10 найкращих вузів України із гарантованою суперкар`єрою

634 0

До уваги абітурієнтів та їхніх батьків!

 

Вам слід бути обережними під час вступної кампанії-2013, інакше Вашими заощадженнями - та що там, Вашою долею – при першій ліпшій нагоді скористаються спритні ділки із т.наз. «приймальних комісій», що представляють широко розглалуджену мережу мисливців за бажаючими вчитися на нікому не потрібні спеціальності. Це страшні й небезпечні люди. Вони можуть травмувати нестійку психіку молодої людини залишками недобудованого комунізму чи то взагалі неможливого на нашій рідній українській землі капіталізму західного зразка. Вам роками доведеться виснажуватися навчанням фахівця, цілком безперспективного на ринку праці, аби решту свого життя страждати, утримуючи нарко-, алкозалежного безробітного.

 

Тоді для чого вчитися щоб потім відразу переучуватися? Кому потрібні усі оці «іноземні мови», «підготовчі курси», «прохідні бали», невідомо ким та за які іноземні гранти понавигадувані «незалежні оцінювання»?

 

Невже Вам не зрозуміло, що оскільки віднедавна у нас запанувала 100%-ва «Стабільність», недоцільно було б бавитися у якісь там експерименти, ризикуючи майбутнім найдорожчих для Вас людей, або ж мислити категоріями «Руїни», вбачаючи шанс на професійний успіх у героїв минулого: «юристів», «економістів», «програмістів», «брокерів», «маклерів»? Не кажучи вже про нікому не потрібних «фізиків», «ліриків»... «Агрономів», «математиків» тощо.

 

Хіба ж не варто жити сьогоднішнім днем, пам`ятаючи нещодавні слова надзвичайного й уповноваженого посла однієї з провідних країн світу: «Я отримую насолоду від співпраці з Партією регіонів»?

 

«В Україні нарешті почалися реформи», - це також його заява.

 

Отже, пропонуємо перелік ВНЗ із найбільш престижними та актуальними в найближчі роки напрямками підготовки. Із гарантованим працевлашутванням , постнійним матеріальним заохоченням (у т.ч. в практично необмеженій грошовій формі) і, звичайно ж, комфортабельним житлом за місцем роботи. Саме ці люди зараз потрібні, саме вони йдуть у владу.

 

Це на них тримається режим «Стабільності». Тому не дозволяйте себе ошукати.

 

Досить годуватися чужими обіцянками! Не помиліться із вибором професії!

 

- Національна академія внутрішніх справ України

 

- Донецький (Луганський, Херсонський, Дніпропетровський) юридичний інститут МВС України

 

- Національний університет Державної податкової служби України

 

- Факультет підготовки кадрів для Державної пенітенціарної служби України Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого

 

- Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури

 

- Інститут підготовки професійних суддів

 

- Академія адвокатури України

 

Дмитро ДОБРИЙ dm-dobriy, UAINFO

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини