MENU

Кравчук и Кучма молчат «как рыба об лед». Только Масол не побоялся назвать все своими именами — блогер

1250 3

В Україні склалася унікальна ситуація, коли в політичній та економічній так званій «еліті» майже не залишилося авторитетів. Які б з висоти прожитих років могли б дати поради сучасним політикам. Адже це дуже корисно і саме в цьому полягає частина принципу «спадковості влади».

Перший президент Кравчук, нажаль, занадто сильно скомпрометував себе регулярними змінами політичних позицій. Кучма, з усіма своїми мінусами і плюсами, давно сидить на гачку у ГПУ (читай- у Януковича) за вбивство Гонгадзе. І тому мовчить «як риба об льод».

Ющенко своїми численними зрадами і банальними лінощами загнав «руками, що нічого не вкрали» свій «авторитет» нижче рівня плінтуса. Колишні прем’єри теж всі в аутсайді.

«Робот» Кінах тепленько «депутатствує» в Партії рецидивістів. Марчук давно переховується (див. справу Кучма-Гонгадзе). Лазаренко - сидить, Пустовойтенко ще намагається за старими зв’язками десь підробляти третім подгрєбающім на провладну команду. Єхануров, як вірний служака Ющенка, допоміг засадити Тимошенко і десь насолоджується ліпкою пельменів. І тільки один Віталій Масол не побоявся назвати все своїми іменами. Так вчиняють тільки Постаті.

3 хвилини витрачено часу вартують того, щоб подивитися оце.

 

 

Zilya SINGELSCHUCHER

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини