MENU

Это вы «антифашисты»? Вы отбросы и преступники — блогер о Партии регионов

480 1

По радіо сьогодні почула оголошення-запрошення на «антифашистський мітинг», який пройде під гаслом «В Європу – без фашистів». Натхненники, ідеологи та організатори таких та подібних мітингів точно мої опоненти і супротивники. Мої і моїх друзів, приятелів, колег. Чи означає це, що ми фашисти? Якщо так, то що ви, розумово відсталі, святкували 9 травня? Яку перемогу над фашизмом ви, обмотані георгіївськими стрічками, відмічали, якщо у вас, за вашою же логікою, фашисти заполонили поля-дороги-вулиці?!

Ви, хто ґвалтує, обкрадає і розтерзує країну на шматки, щоб запхнути в свої горлянки побільший шматок, починаєте спрямовувати енергію бюджетних рабів на ефемерні небезпеки, щоб раби були при ділі. Ви живете і не чуєте країни. І вам не потрібно чути нашу країну, тому що вона для вас – один великий ресурс, який наповнює ваші ненажерливі шлунки і ваші бездонні кишені. Це ви «антифашисти»?!

Ви, хто знищує все прогресивне, сучасне, модернове, прекрасне в нашій країна? Ви, хто переслідує інакомислячих і нищить культуру, цензурує підручники і захоплює і торгові кіоски, і ЗМІ? Ви, хто викручує руки бізнесу і кидає за грати своїх політичних опонентів? Це ви «антифашисти»? Ви – покидьки і злочинці. Ви - махрові і підлі фашистські адепти найвищого ґатунку.

Zoya KAZANZHY

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини