MENU

ГАИ пропускает автомобили в Киев только за взятку в 250 грн.

294 0

ХЕРСОН. Пише Андрій Павловський:

 

"Щойно активісти з Херсона повідомили мені про "потяг-признак", який повіз на Київ 19-ть вагонів учасників на антифашистський мітинг! Потяг повністю був заповнений учасниками. Номер потяга № 504! Що це за потяг - ніхто не знає, сторонніх пасажирів туди не пускають. Як сказав громадський діяч з херсонщини Олег Зайченко: "22 вагона рекрутированных местными регионалами борцов с фашизмом отправляются с ж/д вокзала в Киев. Что бы идейные бойцы не бунтовали и не разбежались, в поезде будет выдан аванс". Як відомо, за участь у "антифашистському" мітингу у м.Херсоні платили по 130 грн. Звертаюсь до всіх тверезомислячих людей: не допустить провокацій! Від цієї банди можна оцікувати що завгодно!".

 

ЛЬВІВ. Повідомляє телефоном Павло Подобєд (бачив на власні очі):

На залізничному вокзалі сьогодні працюють лише чотири каси, біля них стоять довжелезні черги. (Зазвичай працює набагато більше).

 

Квитки на Київ продавали лише на потяг №81 "Ужгород-Київ", що відходить за розкладом о 22:07. Але цей потяг кілька разів переносили, повідомляючи про запізнення, о 22:50 зробили оголошення, десь уже четверте, що потяг прибуде о 23:20.

 

Люди накручені до межі, хтось не встигає в аеропорт і т.д.

 

Перед цим потягом були ще два потяги Львів-Київ, але на них квитки не продавали, казали, що немає місць. Але Павло на власні очі бачив, що вони поїхали напівпорожні.

Побачивши, що місця є, люди побігли до цих потягів, просили провідників їх взяти, але нікого не взяли.

 

О 23:17 зробили 5-е оголошення: потяг перенесли до 23:50. Частина людей з відчаю почала розходитись...

 

ТЕРНОПІЛЬ, СТРИЙ. Інформація від прес-служби ВК "Наступ"

ДАЇ масово зупиняє автівки у Тернополі, котрі рухаються в напрямку Києва.

 

Як повідомив активіст Тернопільського обласного осередку ВК "Наступ" Білий Сергій, автівки пропускають лише за хабар у розмірі 250 грн., окрім того ДАІ дає спеціальний код, назвавши який можна рухатись без перешкод.

 

Один із інспекторів ДАІ, з яким вдалося "домовитись" повідомив, що уся міліція працює за пропускними секретними кодами, котрі ввели у всій Тернопільській області.

 

Про перешкоди такожповідомляють активісти зі Стрия. Зокрема є інформація, що зараз на Стрийському вокзалі шукають вибухівку. Усі потяги тимчасово зупиняють в декількох кілометрах від вокзалу.

 

leg0ner

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини