MENU

Регіонали "кинули" мітингувальників на гроші. Ті перекрили трасу Житомир-Київ

488 3

За інформацією сайту 1ZT.UA, біля 500 людей сьогодні вночі намагалися блокувати трасу Житомир-Київ, не пускаючи у столицю вантажівки.

 

З людьми нібито не розрахувались за мітинг, на який їх почали збирати по селах ще із 3 години ночі.

 

Люди стояли на кордоні Київської та Житомирської областей більше 5 годин. Керівникам груп нібито надійшла вказівка вивезти людей за Київ, а потім до них мала під’їхати людина, яка віддасть гроші. Утім, ніхто до них не виїхав, і тому люди змушені були бунтувати.

 

Дехто навіть лягав на асфальт і під колеса, аби не дати водіям рухатись далі, розповідають люди, які приїхали із районів Житомирщини.

 

Частина людей таки поїхали додому не дочекавшись, поки їм віддадуть обіцяні заробітки.

За приблизними підрахунками мітингувальники зупинили рух більше 50 автобусів. Серед них і рівненські активісти, разом з якими повертається додому народний депутат України від Рівненщини Юрій Вознюк.

 

Він намагається переконати мітингувальників, що такими діями вони не досягнуть жодного результату. Однак люди налаштовані кардинально і пообіцяли ночувати на трасі, перекриваючи її , повідомляє "Рівненська правда".

 

Уже зараз відомо, що мітингувальники погодилися звільнити трасу на півгодини. За цей час вони таки сподіваються отримати від Партії регіонів свої гроші. Якщо їх не привезуть на місце мітингу, трасу заблокують вдруге.

 

 

INTV

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини