MENU

Намагання влади показати проєвропейськість обернулося демонструванням справжнього обличчя - кримінальних «безпредєльщиків»

470 0

Мені вже доволі багато разів доводилося зазначати, що в Україні діячі, які приходять у владу, чомусь відверто тупішають. Частіше за все, логіку їх дій пояснити неможливо. І те, що ми спостерігаємо протягом цих днів, в черговий раз це засвідчує. Влада, намагаючись інформаційно переграти опозицію, вирішила проводити низку "антифашистських" демонстрацій та мітингів з гаслом "У Європу – без фашистів!". Смішно та сумно спостерігати цю інформаційну боротьбу, яка здійснюється за допомогою нахабного адміністративного тиску та відвертого бандитизму. Цікаво, на кого ця психологічна атака розрахована – на власних громадян, яких в примусовому порядку заганяють на ці мітинги, чи на європейських політиків, які непогано розуміють, що себе являє і нинішня влада, і нинішня опозиція?

Підґрунтям цієї інформаційної кампанії є участь в акціях опозиції представників праворадикальної ВО "Свобода". Не буду в черговий раз нагадувати, яку роль в максимальній інформаційній та іншій підтримці ВО "Свобода" зіграли діячі, що зараз знаходяться при владі. Також не хочу вказувати на непоодинокі випадки деструктивної та провокативної діяльності тих чи інших членів цієї партії. Зараз не про них, а про сьогоднішніх можновладців. Якщо вже вони вирішили звинувачувати всю опозицію у сприянні фашизму, тоді логічно самим демонструвати хоча би показну толерантність. Натомість, в Україні ти за її межами спостерігають за діями бойовиків, які б'ють учасників мітингу опозиції та журналістів. При цьому всі ці злочини відбуваються при відвертому потуранні з боку правоохоронних органів. За таких обставин вже точно неможливо звинуватити опозицію, що це вона залучила бойовиків для побиття своїх мітингувальників, щоби потім в цьому звинуватити владу.

Що ж отримали внаслідок своїх дій представники чинної влади? Вони вчергове продемонстрували, що спираються в своїй діяльності на криміналітет. Вони довели, що зараз в Україні значно актуальнішим є гасло: "У Європу – без бандитів!". Вони показали, що на їх фоні, навіть, деякі "відморожені" свободівці виглядають "білими" та "пухнастими".

Тобто намагання представити себе в якості відповідальних, європейські налаштованих політиків, які сповідують демократичні цінності та хочуть протидіяти фашизму, по факту обернулося тим, що вони вчергове показали своє справжнє обличчя – кримінальних "безпредельщиків".

 

Борис Кушнірук


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини