MENU

«Регионалы» определились со стратегией на выборы-2015 — Юрий Луценко

579 0

  

18-го написав Олі Сніцарчук слова підтримки і вибачення за те, що вона живе у такій країні. Сьогодні отримав її відповідь. Вона молодець і лишається такою ж як ми її знаємо та цінуємо. 


Щодо питання про відповідальність за побиття журналіста і жінки - все значно складніше. ФБ уже оперативно виявив безпосередніх орків. Як і слід було очікувати, всі їх звязки ведуть до ПР. Але навіть якби колега нападника не мав бейджа організатора антифашистського сходняка , а клуб «Румина» не знаходився в приміщенні міліції, а його посилання не вели до регіонала Коржа, а БТР не супроводжувала ДАІ , все одно вчорашнє привселюдне побиття простих беззахисних людей зграєю орків - результат розгорнутої кампанії ПР по черговому агресивному поділу країни на своїх та чужих. І те, що сталося вчора з Олею Снісарчук все рівно рано чи пізно все рівно сталося. Бо насильство - неодмінна умова того роммівського «обыкновенного (анти)фашизма», який ПР робить складовою державної політики.


В їхньому штабі прекрасно розуміють, що лабуда про покращення апріорі не пройде в 2015 році. Тому там звично запустили черговий серіал поділу країни. Цього разу за принцип обрана тема Перемоги 45 року. Нічого дивного - тоталітаристи ПР були, є і лишаються вірними нащадками вусатого людожера Сталіна, який заради свого панування гнав на забій сотні тисяч. Цю ж схему організації внутріукраїнського протистояння заради продовження грабунку країни Міжгірською Сім'єю використовує і ПР


Шкода, що опозиція не хоче усвідомити, що єдиним способом зупинити це безумство можна тільки висуненням єдиного кандидата від опозиції вже сьогодні, поки схема ПР не зайшла надто далеко.

 

Юрій ЛУЦЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини