MENU

«Януковичу навіть не треба балотуватися», - Яценюк про президентські вибори-2015

297 0

Формальний голова держави Віктор Янукович не має права брати участі у чергових президентських виборах, що відбудуться на початку 2015 року. Про це у ніч із 20 на 21 травня 2013 року заявив народний депутат України, лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк в прямому ефірі ток-шоу «Свобода слова з Андрієм Куликовим» на телеканалі ICTV, відповідаючи на запитання директора Інституту української політики Костя Бондаренка щодо ймовірності непроходження Януковича до другого туру президентських виборів.

«Ви знаєте, я думаю, що Януковичу навіть не треба балотуватися. Тому що він не заслуговує, щоб бути президентом в цій країні, - зазначив Яценюк. - І він не буде президентом в цій країні. Тому що ця країна потребує відповідального, чесного і українського лідера».

Згідно з даними більшості українських та закордонних соціологічних служб, рейтинг довіри до Януковича продовжує стрімко падати серед усіх прошарків населення, незалежно від особистих поглядів та регіону проживання.

Експерти при цьому наголошують на повній відсутності у Януковича щонайменших засобів комунікації із громадянами країни, яку він нібито очолює. Т.зв. «президент» відмовляється спілкуватися із журналістами, його буває місяцями не видно на телебаченні.

 


novosti-o

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини